HEM - problém s hudem
Posláno: 16 listopadu 2010 09:48 odpol.   [ Ignorovat ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-11-16

Ahoj, v prvním případě mám problém s tím, že mi Hud neukazuje akci preflop.. nepočítá mi počet odehraných hand.. svítí mi tam pořád 0, ale třeba agg.freq, nebo počet BB atd. mi jede v pohodě.. problém je vyřešen když dvakrát kliknu na hud a přepnu to na handy jen ze současné session, což je na houby.. navíc mi to předtím jelo normálně..

A k tomu bych měl další věc.. dokud mi to ještě v pohodě počítalo handy, tak jsem občas vypozoroval, že někdo třeba 3 betnul, ale v Hudu se mi nezvedlo % 3betu, občas se mi z tama prostě vypařovali handy, které se opět třeba zobrazili po tom dvoukliku (a zčervenání hudu)

Ale přece když mám hud v normálním módu (není přeplý dvouklikem na současnou session) tak by měl brát absolutně všechny handy odehrané s danným hráčem… jak je pak možný že mám v tom zčervenalém hudu třeba 150 hand a v normálním třeba jen 110…

Dík za odpověď

Profil
 
 
Posláno: 17 listopadu 2010 04:05 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 1 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Nemáš zaplý ještě nějaký filtr? Podle počtu hráčů?

Profil
 
 
Posláno: 17 listopadu 2010 07:26 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 2 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-11-16

To myslím ne, ani nevím pořádně kde se to nastavuje :)

Profil
 
 
Posláno: 17 listopadu 2010 07:58 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 3 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Jinak me nic nenapada. Zkus se podivat na HUD Options >Additional Hud FIlters…

Profil
 
 
Posláno: 28 ledna 2011 03:11 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 4 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-11-16

Takže opět tu mám jeden problém s HM, po zavedení Multi Entry turnajů na Full tiltu, mě hud v těchto turnajích vůbec nestartuje, ani ručně, jinak do té doby všude bez problémů.. Mátě někdo taky problémy s multi entry turnajema ?

Profil
 
 
Posláno: 28 ledna 2011 03:24 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 5 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Multi Entry turnaje jeste nejsou podporovane. Pry se na tom pracuje (stejne jako na Home Games na Starech).

Profil
 
 
Posláno: 28 ledna 2011 04:50 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 6 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-11-16
Michal Březík - 28 ledna 2011 03:24 odpol.

Multi Entry turnaje jeste nejsou podporovane. Pry se na tom pracuje (stejne jako na Home Games na Starech).

Aha, díky, celkem masakr.. za dveřma FTOPS a miniFTOPS… bez šance hrát bez HUDu. Doufám že to stihnou upravit..

Profil
 
 
Posláno: 24 února 2011 09:38 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 7 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Vysla verze 1.11.06a, ktera uz multientry na FTP podporuje.

Profil
 
 
Posláno: 28 srpna 2011 03:35 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 8 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  1
Registrovaný  2011-08-28

Rád bych se zeptal, jestli je možné v HM na stavit vlastní staty tak aby zobrazovali všechny mé hry a ne janom za poslední turnaj. Dík

Profil
 
 
Posláno: 25 února 2012 02:17 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 9 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  2012-02-25

-

Profil
 
 
   
 
 
‹‹ Holdem Manager problém      problém s HEM ››