Holdem Manager problém
Posláno: 07 srpna 2010 05:52 odpol.   [ Ignorovat ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-08-07

Zdravím,

nainstaloval jsem si trial verzi Holdem manageru, protože hodlám svoji hru (i když stále amaterskou) obohatit.

Mám ale problém. Aplikaci jsem nastavil podle návodu, který byl na oficiálních stránkách. Pak jsem ho zkontroloval podle vašeho návodu, ale stejně mi to nefunguje.

Mám vybranej správnej adresář, Pokerstars mi exportuje správnej soubor (prohlížel jsem ho), ale autoimport programu mi nezaznamenává žádný handy. Prostě projede soubor a napíše 0 hands imported.

Zatím to zkouším u stolů za hrací peníze. Funguje to tam vůbec?

Může být problém v databázi? Protože se mi instalovala nějak automaticky společně s programem, ale nejsem si jistej, zda mi funguje.

Díky moc za jakoukoli pomoc.
Potřebuju to vyřešit do 15 dnů, abych se s programem seznámil a uvážil, zda ho koupit.

Profil
 
 
Posláno: 07 srpna 2010 11:05 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 1 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Cau, HEM na Play money na Starech nefunguje. Ted jsem to pro jistotu zkousel. V Table manageru se sice stul objevi, ale zadne handy se neimportuji.

Profil
 
 
Posláno: 08 srpna 2010 09:21 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 2 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-08-07

Hmm, divný je, že mi to nefunguje ani u freerollů. A tam už se přece hraje “jakoby” o peníze (mám peněžní stack). No nic, dneska zkusím nějakej SnG a uvidíme.

Profil
 
 
Posláno: 09 srpna 2010 10:59 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 3 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-08-07

Hmm, takže mi nefunguje ani u SnG, ani u Cashek, takže nevím už čím to je.

Profil
 
 
Posláno: 09 srpna 2010 01:23 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 4 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Zkus jestli to pujde, kdyz manualne importujes ty soubory s historii. Import File(s)-vyberes soubory-Otevrit. Dela to neco?
Pak se podivej do leveho sloupce na CG nebo Tourney do Hands a nahore misto Today nastav All Hands. Vidis tam nejake handy?

edit: jeste me napadlo, ze musis mit nastavene, aby se ti to ukladalo v anglictine, jinak si s tim HEM neporadi

Jinak pocitam, ze mas vse nastavene podle tohoto navodu? http://faq.holdemmanager.com/questions/6/Poker+Stars+Setup

Profil
 
 
Posláno: 09 srpna 2010 02:41 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 5 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  4
Registrovaný  2010-08-07

No tak teď jsem z toho jelen. Jak si mi napsal, že to mám zkusit manuálně, tak zapnu HEM a vyskočí mi okno Database Update Required. Tak dám ok, pár sekund to šrotí, pak se HEM zapne, začne provádět něco jako Optimizing Players a najednou tam mám jak včerejší SnG, tak Cashovky.

Tak nevím kde byl problém. Podle všech těch FAQ jsem to měl nastavený dobře a od včerejška jsem tam žádný změny nedělal. Hodně divný.

EDIT: Každopádně mi to už funguje, tak jsem rád. Takže mám 7 dní na to, abych odehrál co nejvíc her a prošel to, jestli se mi to vyplatí zaplatit.

EDIT2: Ještě zkusím nejbližší Freeroll, jestli mi to bude ukládat.

EDIT3_ Tak freerolly mi to taky nebere, ale to asi nebude brát nikomu. Asi to ukládá turnaje jen se startovnym. Takže mi to snad funguje dobře. Hlavně že cashky mi jdou.

Profil
 
 
Posláno: 09 srpna 2010 04:02 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 6 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Jak se to jednou nastavi tak aby to jelo, tak uz s tim zadne problemy vetsinou nebyvaji.

Profil
 
 
Posláno: 13 prosince 2010 01:47 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 7 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  3
Registrovaný  2010-08-20

Zdravím,
Chtěl bych poprosit o radu,pokud mi někdo tedy pomůže,mám zatím jen trialovou verzi HM všechno funguje až na to že se mi neobjevuje celkový počet hand u hráčů ani u mě,celkový počet myslím uložených v HM nemyslím odehraných u daného stolu ty se zobrazují a pokud jsem přesazen k jinému stolu,tak se mi vynulují staty,hero name mám nastavené dobře,tak mám někde chybu ale nevím kde a ani se mi nezobrazuje typ hráče:-(tak bych rád poprosil o pomoc!děkuji moc a omlouvám se za nevědomost!

Profil
 
 
Posláno: 15 prosince 2010 02:35 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 8 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Cau, tvoje staty se zobrazuji jen pro stul na kterem hrajes. Nemelo by smysl zobrazovat vsechny odehrane handy, kdyz si souperi o tobe delaji obrazek jen podle toho, co videli. Kdyz jsi u noveho stolu a s nikym jeste nemas historii, tak mas samozrejme vsude nulu. Pokud jsi uz s nekym hral a nezobrazuji se ti jeho staty, tak je nekde problem.. Typem hrace myslis ty ikonky, ktere jsou v replayeru? To se da nastavit i pro hru, ale myslim, ze to moc lidi nepouziva.

Profil
 
 
Posláno: 15 prosince 2010 06:31 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 9 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  3
Registrovaný  2010-08-20

Michale moc děkuji za odpověd,už je mi to jasnější:-)nevěděl jsem si s tím rady,typem hráče myslím ty ikonky máš pravdu to ještě nemám ale máš pravdu není to podstatné ale stejně by mi zajímalo kde se to nastavuje:-)jestli teda víš.jinak ještě jedno poděkování za odpověd!!!

Profil
 
 
Posláno: 16 prosince 2010 08:47 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 10 ]
Jr. Member
Celkem příspěvků:  34
Registrovaný  2009-12-03

Neni zac :) Nastavuje se to v Options-Autorate.. Dole je zaskrtavaci policko Enable Autorate. U kazde ikony je nastaveni, ktere se da menit (ze zacatku nedoporucuju). Je tam taky napsane kolik vzorku pro dany ukazatel potrebujes aby se zacal zobrazovat.

Profil
 
 
Posláno: 16 prosince 2010 10:29 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 11 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  3
Registrovaný  2010-08-20

Michale moc děkuji,vyčerpávající!!!moc jsi mi pomohl!A ted Vincere aut mori:-)

Profil
 
 
Posláno: 14 února 2011 05:32 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 12 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  1
Registrovaný  2011-02-14

zdravim, mám takový problém, když se snažim zadat jmeno v holdem manageru najde mi ho, ale v nejaky herne BOS nebo co a pak když dám třeba casku vůbec nic mi to nedělá  :) nevíte někdo proč?

Profil
 
 
Posláno: 16 července 2011 11:52 dop.   [ Ignorovat ]   [ # 13 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  1
Registrovaný  2011-07-16

Čau, nevíte proč mi HEM nezobrazuje statistiky při SnG turnajích, když při cash game jo?

Profil
 
 
Posláno: 25 července 2011 09:32 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 14 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  1
Registrovaný  2011-07-25
sysa20 - 16 července 2011 11:52 dop.

Čau, nevíte proč mi HEM nezobrazuje statistiky při SnG turnajích, když při cash game jo?

čus, přepni hernu na eng jazyk…

Profil
 
 
Posláno: 25 února 2012 02:36 odpol.   [ Ignorovat ]   [ # 15 ]
Newbie
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  2012-02-25

Zdravim,

Mám problém s HEM. Nestahují se mi Handy. Mám to nastavené v eng. Cesty podle návodu Fines Imported: 1 of 1 a Hands Imported 0.
V seznamu hráčů najdu i sebe, ale handy pořád žádné. Nevíte čím by to mohlo byt? A hraji na Poker Stars.

Profil
 
 
   
 
 
‹‹ HEM - Nová verze      HEM - problém s hudem ››